Vera de Blaeij

Vera DE BLAEIJ

Mijn naam is Vera de Blaeij en mijn passie is leefstijlcoaching! Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut en bedrijfsfysiotherapeut maakte ik van coachen mijn tweede natuur en groeide mijn interesse in leefstijl. De leefstijl onderwerpen zoals beweging, slapen, stress, ontspanning en voeding kunnen bewust of onbewust en zowel negatief als positief bijdragen aan onze totale gezondheid.

Bij mijn intakes, behandelingen, trainingen en werkplekbezoeken passeerden leefstijl onderwerpen steeds vaker de revue en dat heeft er toe geleid dat ik de opleiding tot leefstijlcoach ben gaan volgen. Hierdoor kan ik mijn passie nog meer in al mijn werkzaamheden integreren en het grootste deel van de dag met veel plezier bezig zijn met leefstijl en coachen!

In mijn werk als leefstijlcoach is het voor mij iedere keer weer een mooie uitdaging om alle leefstijlelementen met elkaar te verbinden en te combineren met persoonlijke coaching op maat. Dit doe ik zowel individueel als in groepsverband, maar ook in samenwerking met mijn collega’s en andere zorgverleners. De variatie en dynamiek die mijn werk mij brengt in combinatie met het werken in en met ons energieke en enthousiaste team van De Blaeij actief & vitaal, maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij BLCN en KABIZ. 

Wil je graag een afspraak met mij maken om te zien wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Reviews

Lees hier enkele reviews van cliënten die door Vera zijn geholpen.

Vera heeft een persoonlijke benadering, ze heeft altijd interesse in de totale mensen en niet alleen voor de klacht waarvoor je behandeld wordt. In de praktijk wordt flexibel en oplossingsgericht gedacht. 

Anoniem via Qualiview

Vera geeft heldere uitleg en een goede directe behandeling.

Anoniem via Qualiview

Vera is professioneel, maar toch ook persoonlijk. Heel prettig!

Anoniem via Qualiview

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.