Tim van Boven

Tim van Boven

Mijn naam is Tim van Boven en op jonge leeftijd al lag mijn interesse en passie bij het menselijk lichaam, zowel fysiek en psychisch als met betrekking tot voeding en gezondheid. Ik wist dan ook al snel dat ik fysiotherapeut wilde worden en heb daar altijd naar toe gewerkt. Door mijn studie fysiotherapie aan de Thim van der Laan Hogeschool in Nieuwegein, stages en werkervaring is bevestigd dat ik het fijn vind om mensen met hun klachten te helpen en zoveel mogelijk uit iemands gezondheid te halen. 

Binnen de praktijk zie ik mensen met uiteenlopende klachten. Wel heb ik mij verdiept in de aandoening Claudicatio Intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Ik ben aangesloten bij Chronisch ZorgNet en daardoor ben ik bevoegd om mensen met deze aandoening te behandelen. Door te streven naar een verbetering van de leefstijl en een actiever leven, ondersteun ik deze patiëntengroep in het verhogen van de kwaliteit van leven. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met diabetes en coronaire hartaandoeningen. Bij ons in de praktijk zetten we voornamelijk beweegprogramma’s in om ook voor deze patiëntgroep meer uit het leven te kunnen halen. 

Ik zie als fysiotherapeut mijn wens in vervulling gaan om patiënten te helpen. Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten centraal staan en dat zij met een goed gevoel naar huis gaan. Dit geldt zowel voor de patiënten die ik individueel behandel als voor de sporters die ik in onze medische fitness begeleid. 

Wil je graag een afspraak met mij maken om te zien wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Reviews

Lees hier enkele reviews van cliënten die door Tim zijn geholpen.

Tim heeft mij vanaf het begin goede uitleg gegeven over welke spieren de pijn gaven en wat de oorzaak kon zijn. De behandelingen waren erg effectief en binnen 3 weken was ik van mijn klachten af!

Anoniem via Qualiview

Tim luistert serieus naar je klachten zonder te oordelen, hij geeft praktische tips over wat je eventueel nog meer kan doen. Is naast de behandeling een prettig persoon. Ga zo door, als er tijdens de behandeling stiltes vallen neem je de tijd om gezellig te kletsen.

Anoniem via Qualiview

Tim is een zeer vriendelijke en duidelijke therapeut die je een vertrouwd en goed gevoel geeft en waarbij de behandeling goed aanslaat.

Anoniem via Qualiview

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.