De Blaeij
Actief & vitaal

Expert in bewegen en gezondheid

 

 

 

 

Pilates

Wil je een effectieve training volgen die je spieren versterkt om een sterk en soepel lichaam te krijgen, dan is Pilates iets voor jou! Tijdens de training let je voornamelijk op je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. Je bouwt zo een sterk lichaamscentrum ofwel “core” op: het spierkorset rondom je rug, buik en heup. Deze spieren gebruik je dagelijks bij vrijwel alles wat je doet. 

Pilates is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau van bewegen. In de meeste gevallen is het ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Al na enkele lessen voel je je sterker, soepeler en meer in balans. 

Bij ons volg je de Pilates lessen in kleine groepen, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. De lessen worden gegeven door José Bauer. Zij is een gediplomeerd Pilates instructrice en zal haar ruime ervaring en enthousiasme inzetten om je zo goed mogelijk te begeleiden. Indien nodig zal zij ook overleggen met je behandelend fysiotherapeut, zodat ze goed op de hoogte is van je klachten en hier extra aandacht aan kan besteden. 

Wil je weten of Pilates bij je past, maak dan een afspraak voor een gratis proefles. Wij bieden Pilates aan op de volgende tijden tegen een tarief van € 10,40 per les:

OchtendMiddagAvond
Maandag-12.45-13.45 uur-
Woensdag8.45-9.45 uur-19.00-20.00 uur
20.00-21.00 uur

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.