Jasmijn van Dieren

Jasmijn van Dieren

Mijn naam is Jasmijn van Dieren en mijn interesse in de bewegende mens is ontstaan tijdens het trampoline springen en hardlopen. Na het afronden van mijn opleiding aan Avans Hogeschool in Breda heb ik ik verschillende waarnemingen gedaan om te ontdekken waar mijn specifieke interesses binnen de fysiotherapie liggen.

Tijdens mijn waarnemingen heb ik ontdekt dat mijn interesse ligt bij de ouder wordende mens. Deze patiëntengroep zal de komende jaren groter worden en specifiekere zorgvragen hebben. Samen met de patiënt naar het einddoel werken geeft mij energie om mijzelf te blijven verdiepen in het vak. In september 2021 zal ik dan ook starten met de masteropleiding Geriatrie in de Fysiotherapie aan de SOMT University of Physiotherapy, zodat ik mijn behandelingen beter kan afstemmen op de specifieke hulpvraag.

In mijn vrije tijd geef ik wekelijks training in trampolinespringen en daarnaast ben ik ook actief als jurylid binnen de sport. Verder ben ik graag buiten actief bezig met hardlopen en fietsen.

Wil je graag een afspraak met mij maken om te zien wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Reviews

Lees hier enkele reviews van cliënten die door Jasmijn zijn geholpen.

Jasmijn is echt een vriendelijke, enthousiaste en behulpzame fysiotherapeut. 

Anoniem via Qualiview

Jasmijn is erg vriendelijk en meedenkend.

Anoniem via Qualiview

Ga zo door met jullie enthousiaste uitstraling en klantvriendelijkheid. En zeker jullie kundigheid op allerlei gebied in de fysiotherapie.

Anoniem via Qualiview

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.