Gerben Menheere

Gerben Menheere

Mijn naam is Gerben Menheere, leuk dat je op mijn foto hebt geklikt om meer informatie over mij te krijgen!

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen die onze praktijk bezoeken te helpen zo vitaal en actief mogelijk te zijn. Ons enthousiaste team probeert samen met jou op dit vlak het maximale uit jouw mogelijkheden te halen. Mijn rol hierin is om samen met Ramona de randvoorwaarden zodanig te scheppen dat onze specialisten zoveel mogelijk van de beschikbare tijd aan de behandeling, training of coaching kunnen besteden. 

In onze praktijk willen we je als gast ontvangen in een persoonlijke en professionele omgeving. Mijn achtergrond en ervaring vanuit de “International hospitality management” komt hierbij goed van pas. Door met een open blik naar de wereld en met name zorg te kijken proberen we onze bedrijfsvoering continu te verbeteren. Prikkels van buitenaf zijn hierbij van grote waarde. Wanneer jij tips hebt om onze dienstverlening verder te optimaliseren horen we dit graag. 

Als jij ons je vertrouwen geeft, krijg jij de kwaliteit die je verdient! Wil je graag een afspraak met één van mijn collega’s maken om te zien wat zij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Ik help je graag verder!

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.