De Blaeij
Actief & vitaal

Expert in bewegen en gezondheid

 

 

 

 

hardlopen

Wanneer je graag fitter wil worden, dan is hardlopen een hele geschikte sport om dit te bereiken. Beginnen met hardlopen is voor veel mensen een mooie uitdaging, maar het kan ook vragen oproepen: hoe begin ik met hardlopen, welke opbouw past bij mij en hoe voorkom ik blessures? Inmiddels hebben wij al heel wat mensen met veel plezier geholpen op een verantwoorde manier te leren hardlopen. Ook jou helpen we graag op weg!

Wanneer je bij ons begint met hardlopen, volg je een groepsprogramma onder begeleiding van onze sportfysiotherapeut Bas. Hij leert je een goede looptechniek aan en bouwt je persoonlijke schema rustig voor je op. Samen met je groepsgenoten leer je om in 16 weken ca. 5 km te kunnen hardlopen. Het hardlopen in groepsverband is niet alleen gezellig, maar kan ook een stok achter de deur zijn als de motivatie eens wat minder is. Bij voldoende animo starten we ieder jaar een paar nieuwe hardloopgroepen voor beginners. De groepstrainingen vinden plaats op maandagavond.

Naast onze trainingen voor beginners, bieden we ook trainingen aan voor gevorderden die reeds ca. 5 à 6 km kunnen hardlopen. Het doel van deze groep is om onder begeleiding van een fysiotherapeut nog meer uit jezelf te halen en met een goede looptechniek langere afstanden te kunnen lopen. Je kunt op ieder moment instromen in onze groep op maandag tussen 19.00 en 20.00 uur en op woensdag tussen 20.15 en 21.15 uur.

Per 01-01-2023 zijn onze tarieven als volgt:

Beginnerscursus 16 weken incl. fitheidstest         € 149,50

Hardlopen voor gevorderden per les                     € 10,40

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.