Bas Neels

Bas Neels

Mijn naam is Bas Neels. Na de middelbare school heb ik voor de studie fysiotherapie gekozen, omdat ik het een uitdaging vind om met mensen te werken en hen te ondersteunen om zo actief en gezond mogelijk te zijn. Ik heb mijn diploma tot fysiotherapeut behaald aan de Avans Hogeschool te Breda en nu ben ik vol enthousiasme werkzaam bij De Blaeij Actief & Vitaal.

Mijn passie ligt bij de sport en het behandelen van sportgerelateerde klachten. Om mij verder te specialiseren in dit aandachtsgebied heb ik de masteropleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd en succesvol afgerond, waardoor ik officieel sportfysiotherapeut ben. 

Mijn interesse voor sport en mijn wens om mensen te helpen om actief en gezond te zijn kan ik perfect in de praktijk brengen bij het begeleiden van hardloopgroepen en groepen medische fitness. Tevens zie ik veel (jeugdige) sporters van verenigingen in en om Heinkenszand. Samen met de trainers en verzorgers streven we naar blessurepreventie en indien er toch een blessure optreedt, proberen we de spelers zo snel mogelijk weer aan het sporten te krijgen!

Buitenom de sportfysiotherapie ben ik gespecialiseerd in dry needling. Het is mooi om te zien dat er met deze aanvullende therapie goede resultaten te behalen zijn in een relatief kort tijdsbestek. Met deze methode behandel ik onder andere hoofdpijnklachten, nek- en rugklachten en verschillende spierklachten.

Wil je graag een afspraak met mij maken om te zien wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Reviews

Lees hier enkele reviews van cliënten die door Bas zijn geholpen. 

Bas vertelde precies wat hij deed en hoe het aan te pakken. Na zijn behandeling voelde ik steeds verbetering. Top gewoon!

Anoniem via Qualiview

Ga zo door Bas. Je interesse in je patiënt is bewonderingswaardig. Je voelt je gehoord.

Anoniem via Qualiview

Bas heeft mij altijd heel goed behandeld. Hij luistert goed naar je en geeft goede adviezen. Ik ben erg tevreden over de behandelingen.

Anoniem via Qualiview

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.