Ilse Janse-Davidse

Ilse Janse-Davidse

Mijn naam is Ilse Janse en samen met mijn gezin woon ik in Goes. Mijn diploma tot algemeen fysiotherapeut heb ik behaald aan de Avans Hogeschool in Breda. Om mij verder te verdiepen heb ik de opleiding Manuele Therapie gevolgd en succesvol afgerond. Door mijn praktijkervaring en het volgen van diverse scholingen heb ik me op het gebied van de wervelkolom steeds verder ontwikkeld. Het toepassen van dry needling is een mooie toevoeging aan de manuele therapie en geeft vaak goede resultaten. 

Bij het Spine and Joint Centre, waar ik de opleiding Rugklachten & Bekkeninstabiliteit heb gevolgd, kwam ik in aanraking met een interessante doelgroep: zwangere vrouwen met bekkenklachten. Ik vind het dankbaar werk om aanstaande moeders in deze bijzondere levensfase te begeleiden. 

Ik vind dat je nooit bent uitgeleerd en daarom heb ik mij ook gespecialiseerd in oedeemtherapie. Ik vind het heel fijn om veelzijdig onderlegd te zijn en al mijn kennis en vaardigheden in te kunnen zetten om samen met mijn patiënten naar het hoogst haalbare toe te werken. 

In mijn behandelplannen staat gezond bewegen centraal en zelf loop ik dan ook graag hard. Daarbij begeleid en supporter ik mijn zonen die beiden fanatiek voetballen. In de loop der tijd is het mij steeds duidelijk geworden dat gezonde voeding veel kan bijdragen aan het herstelproces van een patiënt. Ik sta dan ook graag in keuken om culinaire en gezonde gerechten te maken en ik deel mijn opgedane kennis graag.

Wil je graag een afspraak met mij maken om te zien wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Reviews

Lees hier enkele reviews van cliënten die door Ilse zijn geholpen. 

Ilse neemt elke klacht serieus en is erg gedreven om de klacht te verhelpen of in ieder geval te verlichten.

Anoniem via Qualiview

Ilse is gewoon heel goed en kundig. Bovendien ook nog eens heel vriendelijk, belangstellend en ze heeft een super goed geheugen.

Anoniem via Qualiview

Ilse vraagt door, luistert goed, zegt wat ze gaat doen en wat ermee wordt bereikt. Kortom een vakmens, kundig, professioneel en zorgzaam.

Anoniem via Qualiview

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.