De Blaeij
Actief & vitaal

Expert in bewegen en gezondheid

 

 

 

 

Bedrijfsfysiotherapie

Wanneer je in je werk lichamelijke klachten ervaart, kun je het werk minder goed uitvoeren of moet je zelfs verzuimen. Soms worden deze klachten veroorzaakt door bijvoorbeeld een slechte werkhouding of een verkeerd ingestelde werkplek. Een bedrijfsfysiotherapeut kan je dan helpen om de juiste voorwaarden te scheppen voor een fijne werkomgeving. Niet alleen de werkhouding en werkplek komen aan bod, maar ook de werktaken, werkduur en werkorganisatie. 

Om je zo optimaal mogelijk te kunnen helpen, zal de bedrijfsfysiotherapeut vaak je werkplek bezoeken om de situatie te beoordelen en waar nodig advies te geven. Dit kan ook preventief om klachten en verzuim te voorkomen. Naast fysiotherapie en een werkplekbezoek kan de behandeling ook bestaan uit een (re-integratie)trainingsprogramma of een instructietraining op de werkplek. Het resultaat moet zijn dat je optimaal kunt functioneren in je eigen werksituatie.

In onze praktijk is Vera de Blaeij de expert op het gebied van bedrijfsfysiotherapie. Zij bezoekt bedrijven in heel Zeeland en helpt waar nodig om de beste werkomgeving voor de werknemers te creëren.  Ook kan zij veel betekenen op het gebied van klachtenpreventie. Wanneer je als werknemer een afspraak wilt maken voor bedrijfsfysiotherapie, loopt dit in de meeste gevallen via de werkgever. Voor meer informatie over wat Vera voor jouw bedrijf en werknemers kan betekenen, kun je contact met ons opnemen. 

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.