De Blaeij
Actief & vitaal

Expert in bewegen en gezondheid

 

 

 

 

Individuele leefstijlcoaching

Velen van ons hebben wel eens een poging gedaan om onze leefstijl te veranderen: we willen gezonder eten, meer gaan bewegen of weer beter kunnen slapen. Vaak weten we ook wel hoe het zou moeten, maar soms lukt het gewoon niet. Of we zijn enthousiast begonnen, maar het blijkt lastig om vol te houden. Wil jij je vanaf nu blijvend fitter voelen en lekkerder in je vel zitten? Lees dan vooral verder om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bij De Blaeij Leefstijlcoaching sta jij centraal. Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke doelen en motivatie. We werken aan de balans tussen goed eten, gezond bewegen, lekker slapen en rust in je hoofd. Je wordt op een eerlijke en open manier ondersteund, zodat jij stap voor stap de leefstijl kan ontwikkelen die past bij jouw mogelijkheden en interesses. 

Onze leefstijlcoach Vera de Blaeij gaat graag samen met jou aan de slag, zodat je weer de energie krijgt om te kunnen genieten van wat jij belangrijk vindt in jouw leven. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal Vera je meer informatie geven over leefstijlcoaching, je vragen beantwoorden en samen met jou kijken wat ze voor je kan betekenen. Na het vrijblijvende gesprek kun je zelf beoordelen of leefstijlcoaching bij je past en of je klaar bent voor de volgende stap. Aan de hand van het kennismakingsgesprek kan Vera bekijken wat ze voor je kan betekenen en wat de kosten van het traject zullen zijn.  

Naast individuele leefstijlcoaching bieden wij ook de gecombineerde leefstijlinterventie aan, dit is een programma wat door veel verzekeraars vergoed wordt. Klik hier voor meer informatie over dit leefstijlprogramma.

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.