Boudewijn Broers

Mijn naam is Boudewijn Broers en fysiotherapie is mij eigenlijk met de paplepel ingegoten. Mijn ouders zijn beide fysiotherapeut en hebben een praktijk aan huis. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat het aan de eettafel geregeld ging over de patiëntenzorg en in het weekend speelde ik vaak in de trainingsruimtes van de praktijk. Ik kwam er al snel achter dat ook mijn hart lag bij het werken met mensen en ze mogen helpen met hun gezondheidsproblemen. Het is wonderlijk en boeiend hoe het menselijk lichaam is opgebouwd en werkt. Toen ik voor mijn studiekeuze stond, moest deze in ieder geval aansluiten bij mijn interesse voor het menselijke lichaam en gezondheid.

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik aansluitend een masteropleiding gevolgd tot manueel therapeut om uitgebreider en specifieker kennis op te doen met betrekking tot de werking en ziekteleer van gewrichten vanuit de wervelkolom, de armen en de benen. Deze opleiding heb ik gevolgd aan de SOMT University of Physiotherapy.  

Passie voor schouders, met aandacht voor de eigenaar!
De afgelopen jaren heb ik bijzondere interesse in het schoudergebied. Ik probeer op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en ben lid van het Schouder Netwerk Zeeland. Dit maakt het mogelijk om de benodigde specialistische zorg te kunnen leveren. De schouder is het meest mobiele gewricht in het lichaam en het kan sneller bewegen dan elk andere gewricht waarbij precisie vaak een grote rol speelt. Dit kan alleen wanneer ook de spieren rondom het gewricht hun rol perfect uitvoeren met betrekking tot stabiliteit en kracht, een interessante uitdaging waarbij met specifieke fysiotherapeutische zorg mooie resultaten zijn te behalen. Samen met jou zet ik er graag de schouders onder om jouw doelstelling te behalen!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn vriendin in de buitenlucht te zijn en met mijn dochters te spelen. Sport heeft hiernaast een grote plaats in mijn leven. Als het waait dan ga ik kitesurfen en daarnaast beoefen ik de sport crossfit. Crossfit is een veelzijdige manier van fitness die sporten als atletiek, gymnastiek en gewichtheffen combineert in één trainingsvorm. Met het sporten merk ik dat ik zowel mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid op peil houd, zodat ik zelf niet snel naar een collega hoef voor een consult!

Wil je graag een afspraak met mij maken om te zien wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Reviews

Lees hier enkele reviews van cliënten die door Boudewijn zijn geholpen.

Boudewijn is een rustige, vriendelijke therapeut die de tijd voor je neemt. Hij legt duidelijk uit wat het doel is van de therapie en doet de oefeningen goed voor. Stelt veel vragen betreffende de klachten en vraagt naar het resultaat van de behandeling. Zeer tevreden.

Anoniem via Qualiview

Ik kwam bij Boudewijn met gecompliceerde klachten en problemen en ben hiervoor op zeer deskundige wijze behandeld. Hij is zeer specialistisch op schoudergebied.

Anoniem via Qualiview

Ik werd serieus genomen met de klachten die ik heb ervaren, we bespraken elke behandeling wat de voortgangen waren en of er iets beter kon. Hij kwam professioneel over en behandelde mij met respect.

Anoniem via Qualiview

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.