Maatregelen m.b.t. het coronavirus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die op maandag 15 december jl. zijn aangekondigd, zijn wij helaas genoodzaakt om de medische fitness, Pilates en hardloopgroepen tijdelijk te annuleren. Uiteraard hopen we dat we de trainingen na 19 januari a.s. weer mogen hervatten. We zijn blij te kunnen melden dat fysiotherapie wel mag doorgaan. We informeren je hieronder graag verder over de gang van zaken in onze praktijk en bij je aan huis.

Behandeling in onze praktijk

We vinden het erg fijn dat we je in deze bijzondere periode nog steeds mogen verwelkomen in onze praktijk. Om het risico op verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk te beperken en jouw en onze veiligheid kunnen waarborgen, zijn we wel gebonden aan maatregelen. We verzoeken je onderstaande informatie aandachtig door te nemen:

  • Ervaar je verkoudheidsklachten als een loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts of ben je recent in contact geweest met een persoon die positief is getest op het coronavirus? Blijf dan thuis en zeg je afspraak af. Als een huisgenoot verkoudheidsklachten met koorts en/of benauwdheid heeft, blijf je ook thuis tot is vastgesteld of het om het coronavirus gaat. Wanneer je toch naar de praktijk komt, kunnen wij besluiten de behandeling alsnog te annuleren. Ook wij blijven thuis als we klachten ervaren. 
  • We stellen het op prijs wanneer je in de praktijk een mondkapje draagt en daarmee het dringende advies van de overheid opvolgt.
  • Neem een groot badlaken mee in verband met de hygiëne. 
  • Uiteraard houden wij ons aan de strikte voorschriften van de overheid en onze beroepsgroepen. Dit betekent o.a. dat we geen handen schudden, veelvuldig handhygiëne toepassen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog, papieren handdoekjes gebruiken en waar mogelijk 1,5 meter afstand houden.
  • Om het aantal bezoekers in onze praktijk te beperken verzoeken we je zoveel als mogelijk alleen naar de praktijk te komen.


Behandeling aan huis

Naast behandeling in onze praktijk is het ook nog steeds mogelijk om bij je aan huis te komen voor therapie. Ook hiervoor geldt dat we gebonden zijn aan maatregelen. We verzoeken je onderstaande informatie aandachtig door te nemen:  

  • Ervaar je verkoudheidsklachten als een loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts of ben je recent in contact geweest met een persoon die positief is getest op het coronavirus? Zeg je afspraak dan af. Dit geldt ook als een huisgenoot verkoudheidsklachten met koorts en/of benauwdheid heeft. Als je fysiotherapeut dergelijke klachten ervaart, zal hij of zij uiteraard niet bij je aan huis komen. 
  • We stellen het op prijs wanneer je tijdens de behandeling een mondkapje draagt en daarmee zowel jezelf als je fysiotherapeut beschermt. 
  • Onze fysiotherapeut zal een mondkapje en handschoenen dragen tijdens de behandeling.
  • Bij aanvang van de behandeling zal de therapeut je vragen handhygiëne toe te passen.


Vragen? We helpen je graag!

Mocht je twijfelen of je een afspraak door kunt laten gaan, wil je een afspraak annuleren of verplaatsen of heb je een andere vraag, dan verzoeken wij je contact op te nemen. Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kun je ons een e-mail sturen of een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.