De Blaeij
Actief & vitaal

Expert in bewegen en gezondheid

 

 

 

 

Samen sterk(er): vizier op de toekomst!

Om je ook in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij een actief en vitaal leven, hebben Fysio For You en De Blaeij actief & vitaal besloten om de krachten te bundelen en per 1 januari 2023 samen verder te gaan.

We zijn ervan overtuigd dat we daardoor optimaal gebruik kunnen maken van elkaars sterke punten. De (paramedische) zorg verandert steeds sneller en we willen graag voorbereid zijn op de toekomst, zodat we je de kwaliteit kunnen blijven bieden zoals je van ons gewend bent en deze verder te verbeteren.

We zullen onze werkzaamheden voortzetten onder de naam De Blaeij actief & vitaal. Dit betekent dat de twee praktijken van Fysio For You in Goes en Burgh-Haamstede vanaf 2023 een andere naam krijgen.

Voor jou als patiënt zal er verder weinig veranderen, want op de verschillende locaties zullen dezelfde, vertrouwde gezichten vol enthousiasme voor je klaar blijven staan. Ons professionele team zal ondersteund en gestuurd worden onder de dagelijkse leiding van Gerben Menheere en Richard Asscheman.

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.