De Blaeij
Actief & vitaal

Expert in bewegen en gezondheid

 

 

 

 

Nieuwe collega fysiotherapeut!

Sinds een tijdje werkt Femke bij ons, hoog tijd dus om haar aan jullie voor te stellen!

Mijn naam is Femke Dellaert. Ik wist al vroeg dat ik mensen graag wil helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Ik geloof erin dat een gezonde geest en een gezond lichaam er aan bijdragen dat je het maximale uit jezelf haalt. In deze veeleisende maatschappij waarin alles snel moet wordt het steeds belangrijker om een balans te vinden waarin alles goed functioneert. Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Voorafgaand aan mijn opleiding fysiotherapie heb ik in twee jaar de opleiding CIOS gevolgd tot bewegingsagoog. Wetende dat elk individu anders is en iedereen een op maat gemaakte en specifieke behandeling nodig heeft, streef ik ernaar om met iedereen een high five moment te behalen. Een high five geven wij elkaar als we de door jou opgestelde doelen bereikt hebben en jij weer vrijuit en pijnvrij kan bewegen. Als verdieping op mijn opleidingen heb ik mezelf gespecialiseerd in dry needling.

Oorspronkelijk kom ik uit het gezellige Breda, maar nu woon ik in het mooie Zeeland. Ik ben een actief, enthousiast en gedreven persoon. Ook naast mijn studie heb ik niet stil gezeten. Zo heb ik tijdens mijn opleiding bij de medische staf gezeten van een voetbal- en hockeyteam. In diezelfde periode werkte ik bij een fysiotherapiepraktijk als fitnessinstructeur. Op deze manier heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen van mensen.

Wellicht zien we elkaar binnenkort in de praktijk!

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.