Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van bewegen. Zij behandelen cliënten die hier in het dagelijkse leven bij belemmerd worden. Samen met ons werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Wij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken wij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met onze adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

De eerste afspraak bestaat uit twee onderdelen: een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. In het gesprek stelt de fysiotherapeut vragen over uw klachten; bijvoorbeeld hoe ze ontstaan en wanneer ze toenemen of verminderen. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek, waarbij we uw houding en bewegingen beoordelen en de gewrichten onderzoeken. Zo wordt vastgesteld waar de oorzaken van uw klachten zitten. Samen met de patiënt beslist de fysiotherapeut of fysiotherapie zinvol is. Is dat het geval, dan bespreekt de fysiotherapeut met u een aanpak voor de verdere behandeling. Zo heb je dus meteen na de eerste afspraak duidelijkheid over het vervolg.

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie met een verwijzing door uw huisarts of specialist. Maar ook zonder tussenkomst van huisarts of specialist kunt u, in de meeste gevallen, rechtstreeks contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Openingstijden
Maandag07.30 - 21.00
Dinsdag07.30 - 21.00
Woensdag07.30 - 21.00
Donderdag07.30 - 21.00
Vrijdag07.30 - 17.30
Tarieven fysiotherapie per 01-01-2020
Wanneer u niet (voldoende) aanvullend verzekerd bent gelden de volgende tarieven:
Intake en behandeling fysiotherapie€ 84,00
Intake en behandeling manuele therapie€ 95,50
Intake en behandeling oedeemtherapie€ 95,50
Vervolgbehandeling fysiotherapie€ 38,00
Vervolgbehandeling manuele therapie€ 49,50
Vervolgbehandeling oedeemtherapie€ 49,50
Toeslag behandeling aan huis€ 19,00
Niet nagekomen afspraak€ 26,00

Wanneer u voor de eerste keer bij ons komt reserveren wij extra tijd voor u. Daarom wordt er aansluitend aan de intake een zitting fysiotherapie voor u ingepland.

Met vrijwel alle zorgverzekeraars zijn contracten afgesloten. Om te controleren of u voor fysiotherapie verzekerd bent, kunt u de polisvoorwaarden raadplegen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Wanneer fysiotherapie (gedeeltelijk) niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar gelden bovenstaande tarieven. De betalingsvoorwaarden van het KNGF zijn hierop van toepassing.

Achmeavgz Menzis CZ