Ramona Izeboud

Ramona Izeboud

Mijn naam is Ramona Izeboud en ik ben werkzaam in de praktijk als administratief medewerkster. Na mijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Zeeland ben ik al vrij snel aan de slag gegaan in de zorgsector. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de revalidatiezorg, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik hier sinds 2017 zeker gevonden.

Als eerste aanspreekpunt in onze praktijk vind ik het ontzettend belangrijk dat iedereen zich hier welkom voelt. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om je zo goed mogelijk te helpen. Dit kan zijn bij het plannen van afspraken, het beantwoorden van vragen over je zorgverzekering of nota’s of het geven van informatie over wat onze praktijk je kan bieden.

Uiteraard zetten onze fysiotherapeuten hun kennis en vaardigheden in om samen met jou te werken aan mooie resultaten. Op mijn beurt ondersteun ik hen daarin waar ik kan en probeer ik bij te dragen aan een fijne (digitale) werkomgeving en neem ik hen administratieve taken uit handen. Op die manier kunnen zij al hun aandacht en energie besteden aan jou.   

In mijn vrije tijd ben ik graag in de buitenlucht met mijn gezin. Daarnaast heb ik een passie voor fotografie en mijn camera gaat dan ook vaak genoeg mee op pad. Ook in de praktijk ben ik regelmatig te vinden met een camera, bijvoorbeeld voor portretfoto’s van ons team of beeldmateriaal voor onze sociale media kanalen. 

Wil je graag een afspraak met één van mijn collega’s maken om te zien wat zij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Ik help je graag verder!

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.