Lysanne Murre

Lysanne Murre

Mijn naam is Lysanne Murre en mijn interesse in fysiotherapie is ontstaan vanuit het sporten. Ik ben een fanatiek korfbalster en helaas is dat een blessuregevoelige sport. Daarom komt er nog al eens fysiotherapie bij aan te pas. Dat in combinatie met mijn interesse in gezondheid en het menselijk lichaam maakte dat ik voor de studie fysiotherapie heb gekozen. Een keuze waar ik zeker geen spijt van heb!

Tijdens mijn werk in de praktijk merkte ik dat ik meer verdieping wilde in mijn beroep, zodat ik onze patiënten nog beter van dienst kan zijn. Daarom heb ik de masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT University of Physiotherapy gevolgd en deze heb ik succesvol afgerond. Mijn opgedane kennis en vaardigheden zet ik graag in om mensen met gewrichtsklachten te helpen.

Ik ben aangesloten bij Chronisch ZorgNet en daardoor ben ik bevoegd om mensen met Claudicatio Intermittens te behandelen, ook wel etalagebenen genoemd. De therapie is gericht op verbetering van de leefstijl en het bereiken van meer activiteit en vitaliteit, zodat de kwaliteit van leven verbeterd. Daarnaast begeleid ik veel patiënten na een knie- of heupoperatie. 

Het is ontzettend fijn om samen met mijn patiënt toe te werken naar het hoogst haalbare resultaat en dat geeft me veel energie. Deze resultaten worden niet alleen behaald door de inzet van fysiotherapie, ook tijdens de groepstrainingen die ik begeleid stimuleer ik onze sporters om het beste uit zichzelf te halen!

Wil je graag een afspraak met mij maken om te zien wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Reviews

Lees hier enkele reviews van cliënten die door Lysanne zijn geholpen.

Ik was hiervoor bij een andere fysiotherapeut, maar ging daar niks vooruit. Bij Lysanne gelijk vanaf de eerste keer goede therapie en oefeningen voor thuis. Als ik klaar ben met de behandeling gaat het een stuk beter.

Anoniem via Qualiview

Lysanne is een fijne maar ook deskundige fysiotherapeut die lief met je omgaat.

Anoniem via Qualiview

Wat ik fijn vind is de rust die Lysanne uitstraalt. Ze toont interesse, neemt de tijd en luistert goed. Ook geeft goede tips voor oefeningen thuis en ik voelde mij erg op mijn gemak.

 

Anoniem via Qualiview

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.