De Blaeij
Actief & vitaal

Expert in bewegen en gezondheid

 

 

 

 

Mondkapje? Zo doen we het in onze praktijk!

Mondkapje De Blaeij Actief & Vitaal

Sinds zaterdag 26 juni 2021 is de mondkapjesplicht vervallen, iets waar de meeste mensen erg blij mee zijn. Een voorwaarde om geen mondkapje te hoeven dragen, is dat je 1,5 meter afstand tot elkaar kunt houden. In onze praktijk is dit in veel gevallen geen probleem. In de wachtkamer, kleedkamer, gangen en oefenzaal is het dan ook niet langer nodig een mondkapje te dragen.

Op advies van onze beroepsgroep dragen we echter in de behandelkamer wel een mondkapje en we vragen jou dit ook te doen. We zouden het natuurlijk fijn vinden om helemaal geen mondkapje meer te hoeven dragen, maar veiligheid en risicobeperking op verspreiding van het coronavirus staan voorop.

We begrijpen dat het wellicht verwarrend kan zijn, zeker omdat we gemerkt hebben dat niet alle fysiotherapiepraktijken hier hetzelfde mee omgaan. Wij kiezen echter bewust voor de meest veilige keuze en hopen op je begrip. Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben, dan helpen we je uiteraard graag!

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.