De Blaeij
Actief & vitaal

Expert in bewegen en gezondheid

 

 

 

 

Loop jij een ommetje met ons?

Nu we in deze bijzondere tijd niet in groepsverband kunnen sporten of naar de fitness kunnen gaan, is het extra belangrijk om op een andere manier in beweging te blijven. Dit geldt zowel voor je fysieke als mentale gezondheid. Daarom heeft de Hersenstichting de Ommetje-app ontwikkeld. 
 
Elke dag een wandeling maken is belangrijk. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op dezelfde locatie bent. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken. De Ommetje-app is ontwikkeld in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.
 
We ondersteunen dit initiatief en dragen graag bij aan ieders gezondheid. In de Ommetje-app hebben wij daarom een groep aangemaakt zodat we op afstand gezamenlijk kunnen wandelen. 
 
Hoe werkt het?
Download de Ommetje-app op je telefoon en maak een account aan met je eigen naam (een pseudoniem mag ook). Kies “ja” bij de vraag of je wil meedoen bij een team. Schrijf je dan in bij het team “fysio de Blaeij” met de volgende code: KE3ML. Neem bij elke wandeling die je maakt je telefoon mee en activeer de Ommetje-app. Het streven is om elke dag 20 minuten te wandelen. Meer mag natuurlijk ook!
 
Het lijkt ons leuk om op deze manier samen actief te kunnen zijn. Doe je ook mee? Start vandaag nog! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag! Ook kun je kijken op https://www.hersenstichting.nl/ommetje/.
De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.