herstel na corona

Het coronavirus is inmiddels niet meer weg te denken in onze samenleving, de invloed ervan is erg groot. Helaas komen steeds meer mensen in aanraking met het virus. De klachten die je kunt ervaren zijn uiteenlopend en variëren van mild tot ernstig. Een deel van de patiënten dat corona heeft doorgemaakt heeft (langdurig) last van klachten zoals vermoeidheid en kortademigheid. Of je nou bent opgenomen geweest in het ziekenhuis of je bent thuis ziek geweest: revalidatie onder goede begeleiding kan ondersteunen in je herstel. 

In ons team is Tim Koeman gespecialiseerd in longproblematiek en ook heeft hij zich verdiept in revalidatie na corona. Indien nodig werkt hij samen met de huisarts, praktijkondersteuner, ergotherapeut en diëtist. Fysiotherapie ter ondersteuning bij herstel van het coronavirus wordt vergoed vanuit de basisverzekering. In een periode van 6 maanden heb je recht op maximaal 50 behandelingen. Een medisch specialist kan de vergoeding één keer verlengen met 6 maanden als dat nodig is. Om in aanmerking te komen voor deze vergoeding heb je een verwijzing nodig van je huisarts of specialist en dien je deel te nemen aan het onderzoek naar het effect van de herstelzorg. Je gegevens zijn anoniem en worden alleen voor dit onderzoek gebruikt.

Wil je meer weten over wat Tim voor je kan betekenen, neem dan contact met ons op. 

De Blaeij actief & vitaal contact

een afspraak maken kan gewoon online

Je kunt je afspraak makkelijk en snel online maken via het formulier. We nemen dan snel contact met je op om de afspraak in te plannen.