Gezond! Voeding & Bewegen

Voel je fit door een verantwoorde combinatie van voeding en bewegen!

Gezond! Voeding & Bewegen is een totaalprogramma van 3 maanden waarbij De Blaeij fysiotherapie en medische fitness en Mascha Koeman van in4Food hun specialisaties bundelen. Mascha is een gediplomeerd voedingsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Door deze samenwerking hopen wij u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het verbeteren van uw gezondheid!

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 3 meet- en coachmomenten met Mascha Koeman (total bodycheck en voedingsadviezen). Deze momenten vinden in onze praktijk plaats.
  • 2 meet- en coachmomenten bij De Blaeij fysiotherapie en medische fitness (bloeddruk, conditie, spierkracht, gezond bewegen advies).
  • 10 weken 1x per week sporten onder begeleiding bij De Blaeij fysiotherapie en medische fitness.

De kosten voor het programma bedragen €249,-. In veel gevallen worden deze gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Hierbij een greep uit de reacties van de mensen die hebben deelgenomen:

“De Cursus heeft mij meer gegeven dan wat ik gehoopt en verwacht had. Anders omgaan met eten en begeleid sporten. Het was een prima combinatie”

“Deze cursus is mij op het lijf geschreven. Ik voel mij energieker en fitter dan voorheen.”

“Inzicht en kennis van goede voeding, de juiste fitnessoefeningen om vooral het buikvet te verbranden.”

“Het programma heeft voor mij veel betekend. Gezond, fitter en vooral de centimeters die er af zijn. Heerlijk!”

“Deze cursus heeft mij geleerd “harde” vooroordelen betreffende voeding te laten varen. De combinatie voeding & sport is mij goed bevallen en heeft mijn gezondheid verbetert!”

“Ik sta nu open voor een andere manier van leven/voeding. Wat ik in het verleden geleerd hebt is niet altijd juist. Door dit los te laten en meer te bewegen wordt je fitter en verbetert je gezondheid.”

“Ik heb geleerd dat je lekker kunt eten en toch je gewicht goed kan beheersen. Ik voel me lichamelijk en geestelijk beter. Ik heb meer energie door de combinatie van gezonde voeding en bewegen”.